Hirdetés

Until Dawn: Rush of Blood tesztek - másodszorra is megijedünk?

|

Befutottak az első pontszámok a PlayStation VR nyitócímei közül néhányról, így az is kiderült, hogy sikerült az Until Dawn: Rush of Blood.

Hirdetés

A PlayStation VR headset tesztjeivel egy időben a nemzetközi sajtó közzétehette a nyitócímek tesztjeit is. Így megjelentek az Until Dawn: Rush of Blood pontszámai, ami egy egészen új műfajba igyekezett átültetni a Supermassive kiváló horrorsztoriját.

Az első értékelések alapján úgy tűnik, hogy a lassan megőrülő főszereplővel egész jó sztori-ürügyet találtak a készítők, hogy rail shooterré alakítsák az erdei faházban és környékén történteket. Akármennyire sikerült félelmetessé varázsolni a pályákat, a játékmenet némelyik teszt szerint egy idő után nem ilyen félelmetes, így pedig hiába újrajátszható többször az Until Dawn: Rush of Blood, nem feltétlenül lesz kedvünk tovább játszani. Egy végigjátszás egyébként nagyjából másfél óra, amit a 20 dolláros árcédula is tükröz. A pontszámok pedig így alakultak:

Gamespot - 5
Destructoid - 7.5
GamesRadar+ - 4/5
TheSixthAxis - 7
Digital Spy - 4/5
IGN - 6
Gamereactor UK - 5
Game Informer - 7
Push Square - 7
Trusted Reviews - 3.5/5
PlayStation Universe - 7.5

Ti kipróbáljátok majd az Until Dawn: Rush of Bloodot, vagy vártok, hátha érkezik egy teljes értékű folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)