Hirdetés

Watch Dogs - PS4-re minden beígérve, az Xbox One titok

|

Kiderült, hogy a Watch Dogs PlayStation 4-en nem receg majd kicsit sem, de mi lesz az Xbox One-nal?

Hirdetés

Ebben a hónapban már végre itt a Watch Dogs megjelenés, ennek megfelelően pedig a Ubisoft már megkezdte az előrendelések bejegyzését minden platformon, beleértve a Playstation 4 és Xbox One konzolokat is. Nagyjából egyforma teljesítményt várunk a játéktól a két új platformon, azonban akik vetnek egy pillantást a PS4-es előrendelői oldalra, azok valami igazán érdekesre lehetnek figyelmesek.

A Ubisoft eddig nem nagyon beszélt a felbontásról és az fps-ről, de a Playstation 4 előrendelői oldalon már kifejezetten felvág vele. Az oldal szerint a PS4 verzió lesz majd az "igazi Watch Dogs élmény" és a játék 60 fps-sel fog futni, 1080p felbontásban. Az is említésre méltó, hogy ez csak az észak-amerikai oldalon van így, a dél-amerikai és európai oldalakon erről egyáltalán nem esik szó.

Ezzel szemben az Xbox One-os Watch Dogs előrendelés esetében nem szerepel semmilyen hasonló technikai adat a játékról. Persze simán előfordulhat, hogy ez csak valamilyen apró baki, de azért érdemes megjegyezni ezt az apróságot amíg nem kapunk hivatalos visszajelzést.

Ti mit gondoltok? Pusztán feledékenység vagy egyértelműsített a PS4 támogatás a Ubisoft részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)