Hirdetés

WildStar - nem viccelnek a raidek

|

Az NCSoft kiadott egy új videót, amiben a fejlesztők beszélnek a Wildstar raidjeiről. Ez csak a hardcore játékosok mókája lesz.

Hirdetés

Volt egy pár WildStar bétakulcs osztás itt a GSO-n, úgyhogy sokan már kipróbálhattátok az NCSoft legújabb MMO-ját.

Most már tart a WildStar nyílt béta is, és persze a háttérben folyamatosan zajlik a fejlesztés is. A Carbine Studios most kiadott egy új trailert, amiben a WildStar raidjeire vethetünk egy pillantást. Ezekben 20-40 játékos vehet egyszerre részt és azt hiszem ennyi elég is lehet, az a káosz alapján, amit az alábbi videóban láthattok.

A fejlesztők elmondása szerint ezek a "diamond-core" PvE dungeonök leginkább a keményvonalas játékosoknak lesz mókásak, mert ugye ki más tudná elviselni az ekkora kaliberű csatával járó stresszt és izgalmat. Mit szóltok? Hogy tetszik eddig a WildStar?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)