Hirdetés

BlizzCon 2014 - dokumentumfilm a World of Warcraftban töltött 10 év emlékére

|

A BlizzCon egyik legfontosabb része a Warcraft univerzum ünneplése volt, mivel a jól ismert fantasy világ ebben az évben ünnepelte 20. születésnapját.

Hirdetés

A Blizzard szereti megünnepelni az évfordulókat és 20 év igazán olyan szám, ami miatt érdemes is bulit csapni. A World of Warcraft ennek a 20 évnek a felében velünk volt, és a BlizzConon egy dokumentumfilmet is levetítettek ennek örömére, amit már ti is megnézhettek otthonról.

A Looking for Group felidézi az eltelt évtizedben átélt megannyi kalandozást, a bajtársiasságot, és a /dancing emotokat a postaládák tetején. Rengeteg emberrel ismerkedhettünk meg a játékban, barátságok, szerelmek szövődtek miközben sárkányokkal küzdöttünk az epic lootért. Az ezt feldolgozó alkotásban a játékosok és a fejlesztők is mesélnek arról, hogy milyen is volt ezeknek a történeteknek a részesévé válni. Mocsyt és mazurt valamiért nem kérdezték meg, pedig ők is tudnának mit mesélni...

Köszönjük az élményeket Blizzard!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)