Hirdetés

World of Warcraft film - a Comic-Conon már megmutatták

|

Pontosabban egy kedvcsinálót belőle, de ez is több, mint a semmi, ráadásul hamarosan mi is megcsodálhatjuk a mozgóképes matériát.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a World of Warcraft film forgatását jövőre kezdik, de eddig nem voltunk túl sok infóval elárasztva, pláne kézzelfoghatóval. A várakozásnak most viszont vége (illetve most indul csak igazán), szerencsés kiválasztottak már láthattak egy rövid kedvcsinálót a filmből az idei Comic-Conon.

Az élőszereplős World of Warcraft film teaser trailerében egy magányos harcos baktat egy sivatagban, mely fölött zöld ég ragyog. Nem sokáig tart azonban az idilli állapot, sötét viharfelhők gyülekeznek, valamint egy-két villám is tiszteletét teszi. Hősünk mindeközben előveszi kardját, mivel barátságtalan kinézetű lényekre lesz figyelmes a távolban. A kamera vált, és egy orkot láthatunk közelről, aki egyre gyorsabban közelít a harcos felé. Miután ő is kardot ránt, vágás, és feltűnik a film logója, mely nemes egyszerűséggel a "Warcraft" címet hirdeti.

A mozgókép egyelőre nem került ki a netre, de biztosak vagyunk benne, hogy nem kell sokat várnunk egy "kiszivárgott" felvételre, majd a hivatalos közzétételre. A World of Warcraft filmet, amit ezután érdemes lesz Warcraft filmként emlegetni, az a Duncan Jones rendezi, aki a Hold (Moon) és Forráskód (Source Code) című művekkel már bizonyított, reméljük most sem fog csalódást okozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)