Hirdetés

Ezek voltak január legnépszerűbb játékai a YouTube-on

|

A The Division ugyan a listán van, de nem az vezet. Valószínűleg nem találnátok ki, mi volt a legnépszerűbb játék a múlt hónapban.

Hirdetés

Tavaly a YouTube elindította a YouTube Gaminget, az idei évben pedig még nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a videojátékok iránt érdeklődők könnyebben megtalálják a számukra érdekes tartalmakat, és jobban kötődjenek magához az oldalhoz.

Mostantól minden hónap elején közzétesznek egy listát, amin láthatjuk, az elmúlt hónapban mely játékokkal kapcsolatban nézték meg a felhasználók a legtöbb videót. A januári infografikáról azt is megtudhatjuk, minek köszönheti népszerűségét egy-egy cím. A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 például a hónap közepén lezajlott nyílt béta miatt kerülhetett az első helyre, de a Tom Clancy's The Division is gyorsan a dobogó második helyére jutott a zárt béta okán. A harmadik a Dying Light lett, melynek The Following című DLC-je jövő hét kedden érkezik, a negyedik pedig a Subnautica, ami nemrég kapott új frissítést. Érdekes még, hogy a Boom Beach lett a tizedik, ami egy mobilos, nem kimondottan izgalmas cím. Íme a teljes:

És ti mit néztetek januárban a YouTube-on? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)