Az 5 legjobb sorozatos kaszinójelenet

|

Barney játéka, amit senki nem ért, a Jóbarátok Vegasban, Michael Scott, aki mindig nyerne, ha nem a szerencsén múlna - összeszedtük kedvenc sorozatos kaszinójeleneteinket.

Ha az ember mértékkel, saját határait ismerve, a sikertől meg nem részegülve űzi, a szerencsejátékozás és kaszinózás remek szórakozás lehet, már akár kis tétben, szűk baráti társaságban is. Ismerőseink új oldalát ismerhetjük meg játék közben - ez az egyik oka annak, hogy sorozatok írói is előszeretettel ültetik a szereplőket a pókerasztal köré, a félkarú rabló elé.

Míg nemrégiben kedvenc filmes kaszinójeleneteinket gyűjtöttük össze, most a sorozatokon a sor - az alábbi öt pillanatot akárhányszor szívesen újranézzük. Ha ti is belekóstolnátok az online szerencsejátékozásba, augusztus folyamán 30 ingyen pörgetéssel vár a Dazzle Me Megaways játék a Vegas.hu-n - használjátok ki a lehetőséget, és nézzetek rá a további promóciókra is!.

Jóbarátok

Mindannyian emlékszünk a Csészére, a Chandler által kitalált kártyajátékra, amivel Joey-nak akart pénzt adni, de voltak emlékezetesebb szerencsejátékos jelenetek is a Jóbarátokban. Az ötödik évad végén a csapat Las Vegasba utazott, ahol különféle kalandokat éltek meg: Joey blackjack közben megtalálta a kézikertestvérét, Monica kockázás közben nyert rengeteget, Phoebe a félkarú rablónál ragadt le (és rivalizált egy tapasztalt játékossal), Ross és Rachel pedig... nos, a szobájukban maradtak, szabadon értelmezett szabályokkal blackjackeztek, berúgtak és összeházasodtak.

The Office

A második évadban Michael kitalálta, hogy szervez egy jótékonysági kaszinóestet az irodának. Természetesen ő is leült játszani, de nyilvánvalóan mint sok minden máshoz, ehhez sem értett: azonnal all-int nyomott, amit Toby is tartott. Ezt követően megpróbálta az általa gyűlölt HR-est visszavonulásra késztetni, de természetesen nem járt sikerrel, sőt, minden pénzét elveszítve azonnal fel kellett állnia. Ebben az epizódban hangzott el részéről az alábbi bölcsesség: "Ha nem a szerencsén múlna, mindig nyernék."

Így jártam anyátokkal

Néha egészen bátrak voltak az Így jártam anyátokkal írói, és ekkor születtek a legjobb részek. Amikor a társaság Atlantic Citybe látogat, "meglepő" felfedezést tesznek: Barney már nem először jár a kaszinóban, és jól ismer egy a külső szemlélő számára érthetetlen ázsiai játékot, a Xing Hai Shi Bu Xinget. A szabályokat feltehetően maguk a sorozat készítői sem dolgozták ki, az egész kaotikus, de épp ez a lényege - ti se féljetek saját játékokkal előállni.

South Park

Matt Stone és Trey Parker sorozatára jellemző, hogy a maga módján igyekszik görbe tükröt mutatni mindennek és mindenkinek. A hetedik évad hetedik részében egy indián kaszinó tulajdonosai megveszik az egész várost, ezért South Park lakossága összefog, hogy 10 ezer dollárból 300 ezret csináljanak, és ne kelljen elköltözniük. Ez sikerül, de sajnos beleesnek abba a hibába, amit sok játékos elkövet: felteszik nyereményüket, és elveszítik mindet. A kaszinózás egyébként a 18. évadban is visszatér, akkor Marsh nagypapát és Stant oktatják a függőségről.

Star Trek: Az új nemzedék

A Star Trek sorozatokból és filmekből fel tudunk idézni jó néhány abszurd jelenetet, de ami Az új nemzedék egyik epizódjában történt, arról nehéz elhinni, hogy nem álmodtuk. Mindenki nyugodtan emésztgesse az alábbi mondatot: Data leült pókerezni a történelem legnagyobb elméivel, Albert Einsteinnel, Isaac Newtonnal, és az önmagát alakító Stephen Hawkinggal. Einstein maszkja önmagában... izgalmas, de nem csak azért volt emlékezetes ez a pillanat.

Hirdetés

18

Ez a tartalom csak 18 éven
felüli olvasóink számára elérhető!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)