Hirdetés

2010-re csúszott a Bayonetta is

|

A SEGA ugyan a fordítás nehézségre fogja a késést, de az egyik fejlesztő elárulta, hogy a nagy karácsonyi dömpingtől is félnek.

Hirdetés

Újabb játék, amely nem kíván megmérkőzni a Modern Warfare 2-vel. A Platinum Games legújabb akciójátéka, a Bayonetta már tuti, hogy nem érkezik meg az idén, legalábbis a nyugati piacra biztosan nem. Kedves ferdeszemű gamertársaink már október 29-én nyüstölhetik a stuffot, de nekünk sajnos januárig várnunk kell.

A kissé a Devil May Cry-ra hajazó akcióban egy formás kis boszorkány hölgyikét kell átsegítenünk a nehézségeken, miközben elképesztően látványos, és színpompás jelenetekben vehetünk részt. A SEGA hivatalos nyilatkozata szerint azért nem jelenik meg a Bayonetta még az idén, mert a fordítás több időt vesz igénybe, mint gondolták. A fejlesztők azonban bevallották azt is, hogy ők sem akarnak a karácsonykor debütáló nagy címekkel versenyezni, ha nem muszáj. Írjak még olyan játékokról amelyek késnek, vagy elég volt már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)