Ha Netflix-előfizető vagy, ezeket a játékokat mind ingyen játszhatod

|

Mindegy, hogy a legolcsóbb vagy legdrágább csomagot használod-e, remek játékok járnak előfizetésed mellé.

Hirdetés

2021 novembere óta, tehát már több mint egy éve elérhetők játékok a Netflix kínálatában, és folyamatosan érkeznek újak, amik ráadásul egyre jobbak, tartalmasabbak. A szolgáltató fejlesztőstúdiókat vásárolt, akik kifejezetten nekik termelnek részben új ötleteken alapuló, részben az egyes sorozatok, filmek, realityk rajongóinak szóló játékokat, de sorra érkeznek külsős partnerek által készített, más platformokra már megjelent és sikert aratott alkotások is.

Nem könnyű megtalálni a Netflix-játékok tárházát, de most igyekszünk segíteni egy kicsit.

Hirdetés

Hol vannak a netflixes játékok?

Azt érdemes tudni, hogy bár a Netflix tévéktől konzolokon át okoshűtőkig mindenen nézhető már, a játékok kizárólag iOS-t és Androidot futtató okoseszközökön indulnak el, azonban telefonokon és táblagépeken egyaránt élvezhetjük őket. Más eszközökön legfeljebb az olyan interaktív filmeket és tartalmakat érhetjük el, mint a Bandersnatch, a Headspace, a Triviaverse, a Trivia Quest vagy a Bear Grylls-féle You vs. Wild.

Az iOS-es és androidos alkalmazásban sem bökik ki a szemünket, de ha elég mélyre görgetünk, lesz egy sáv, amin nehéz átsiklani. Itt az összes játék látható, ha kiválasztjuk valamelyik ikonját, majd a Letöltés gombra nyomunk, a rendszer átdob minket az alkalmazásboltba, ahonnan elindíthatjuk a telepítést.

Milyen játékokat játszhatnak a Netflix-előfizetők?

A jelenleg elérhető játékok listája az alábbi, de folyamatosan bővül. Igyekszünk frissíteni, és mobiljátékos ajánlónkban minden vasárnap beszámolunk az újdonságokról. 

Mennyibe kerül a Netflix-előfizetés?

Mint említettük, a játékokat minden előfizető elérheti, függetlenül attól, melyik szintet választja, így már akár havi 2490 Ft-ért elkezdhettek játszani. Ennyit bármelyik megér, egy hónap elég arra, hogy a nagyobb, tartalmasabb címeket is végigjátsszátok. 

Fontos és értékelendő dolog még, hogy a játékokban se reklámok, sem játékbeli vásárlási lehetőségek nincsenek, így nem kell rejtett költségektől tartani. 

Ti melyiket próbáltátok már, mit ajánlanátok másoknak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)