Július nem a nagy játékmegjelenések, hanem a kísérletezés hónapja lesz

|

Jönnek persze újdonságok, és a PC-sek is kapnak egy volt PS5-exkluzívot, de remek hónap lesz ez arra, hogy elmaradásokat pótoljunk.

Hirdetés

Már most látszik, hogy nagyon kemény döntésekre fog minket kényszeríteni az őszi játékszezon - nem hogy pénzünk, időnk sem lesz minden érdekességet kipróbálni. Szerencsére a Ubisoft+ és az Xbox Game Pass segít, hogy ne verjük el minden megtakarításunkat pont az ünnepek előtt, de így is érkezik legalább tíz olyan játék, amitől sokat remélünk, és számos olyan újdonság várható, aminek pontos megjelenési dátuma még nem ismert.

Most azonban koncentráljunk az előttünk álló néhány hétre, hiszen júliusban és augusztusban is történik majd ez-az a játékvilágban. A júliusi megjelenések listáját alább találjátok, az augusztusi ízelítőt pedig az utolsó oldalon - írjátok meg kommentben, mivel fogtok játszani!

Hirdetés

2023. júliusi megjelenések 1-2. hét

The Valiant - július 11. - PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A magyar fejlesztésű, a KITE Gamesnél készült The Valiant egy stratégiai játék, amiben osztagokat irányíthatunk a XIII. századi Európában és a Közel-Keleten. Tizenöt egyjátékos küldetés vár ránk, különböző nehézségi szintek közül választhatunk, számos fegyver, felszerelés segít minket a győzelemhez. A háromfős Last Man Standing módban kooperatívan is játszhatunk gépi ellenfelek hadai ellen, és 1v1-es, valamint 2v2-es többjátékos módok is elérhetők lesznek. A PC-s változat már tavaly megjelent, most a konzolosok érkeznek.

Oxenfree II: Lost Signals - július 12. - PC, PS4, PS5, Switch

A nagy sikerű Oxenfree folytatásában öt évvel az előző játék eseményei után járunk, Riley szülővárosába visszatérve kutat rejtélyes rádiójelek után. Valami zavarja a kommunikációt Camenában, és természetesen fokozatosan rájövünk, mi az - de nem fogunk örülni annak, amit találunk. Döntéseink érdemben befolyásolják majd a cselekmény alakulását, és végső soron a világ jövőjét: rajtunk áll, kivel állunk le beszélgetni és kit ignorálunk, kinek segítünk és kit hagyunk magára nehéz helyzetében. Kontaktjainkkal walkie-talkie-n is kommunikálhatunk. PC-re, PlayStation konzolokra és Switchre önállóan lesz megvásárolható, de iOS-en és Androidon csak a Netflix előfizetői játszhatják - 2490 forint viszont abszolút korrektnek tűnik érte, és ezért cserébe számos egyéb játékot is kipróbálhatunk a szolgáltató egyre gyarapodó kínálatából.

Exoprimal - július 14. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Capcom ismét dinós játékot készít, ám ahelyett, hogy a Dino Crisis szériát élesztené fel, kipróbál valami újat. Az Exoprimal egy online játszható, csapatlapú akciójáték lesz, amiben az emberek menő exosuitokat viselve harcolhatnak dinoszauruszokkal, különböző szerepeket betöltve csapatukban, együttes erővel verhetik vissza az őshüllők támadásait. A támadó, támogató és tank szerepek között bármikor válthatunk, ha a helyzet és az aktuális feladat épp ezt követeli meg. Természetesen fegyverből is többfélét vethetünk be a harcokban, felszerelésünket fejleszthetjük és kiegészíthetjük. A Dino Survival módban két ötfős csapat igyekszik a másiknál előbb leküzdeni a rá váró kihívást.

Invector: Rhythm Galaxy - július 14. - PC

Nem sokkal Avicii halála után készült egy játék, amiben a zenéire száguldozhattunk, és most jön ennek folytatása, amiben már nem csak a fiatal DJ dalai lesznek hallhatók, hanem Charlie Puth, a Duran Duran, és a Warner Music Group más előadóinak klasszikusai is. Játszhatunk egyedül és 4-fős helyi többjátékos módban is, válogathatunk különböző nehézségi szintek között, hogy megtaláljuk, ami nekünk a legkényelmesebb. Zene- és ritmusjáték-kedvelők mindenképp figyeljenek rá oda.

Jagged Alliance 3 - július 14. - PC

1999 óta hét Jagged Alliance játék jelent meg, egyik rosszabb volt, mint a másik, de a következő számozott résszel a Haemimont Games meg akarja mutatni, hogy a franchise-ban van még erő. Miután Grand Chien törvényesen megválasztott elnökének nyoma veszik, és a vidék felett egy katonai szervezet átveszi az uralmat, az elnök családja mindent megmozgat, és tettre hívja az Adonis szervezet zsoldosait. Ezen zsoldosokat irányíthatjuk mi tetszőleges összeállításban, egyedi képességeiket kihasználva vívhatunk meg harcokat, gyűjthetünk pénzt és gyarapíthatjuk csapatunkat, és fontos döntések meghozatalán keresztül határozhatjuk meg a nemzet sorsát. A kampányt kooperatívan is játszhatjuk barátainkkal.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)