Nem csak a Hogwarts Legacy miatt lehetünk izgatottak februárban

|

Kétségtelenül ez a hónap, sőt talán az egész tavaszi szezon legizgalmasabb játéka, de az álmából ébredező játékipar hoz még nekünk érdekességeket.

Hirdetés

Nagyjából két hetet kell még várni arra, hogy megalkothassuk saját varázslótanoncunkat és kalandokra indulhassunk a Roxfortban és környékén. Míg a Harry Potter-rajongók egy része izgatottan várja, hogy valóban annyira jó lesz-e a játék, mint amennyire azt a trailerek sejtetik, mások bojkottra szólítanak fel mindenkit J. K. Rowling transzellenes megnyilvánulásai miatt -valószínűleg az eladásokra ez nem lesz érzékelhető hatással. Aki esetleg valami mást is kipróbálna, annak ott az EA Originals program újdonsága, a Wild Hearts, a hosszú szünet után visszatérő The Settlers sorozat új része, a szovjet BioShockként emlegetett Atomic Heart, egy Yakuza spin-off, vagy épp a világháborús stratégia, a Company of Heroes 3.

Meg persze jön a PlayStation VR2 is vadonatúj élményekkel, amit hasonló izgalommal várunk.

Hirdetés

2023. februári megjelenések 1-3. hét

Deliver Us Mars - február 2. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Hangulatos sci-fi kalandnak ígérkezik a Deliver Us Mars, a Deliver Us The Moon folytatása, amiben egy ifjú asztronautát, Kathy Johansont irányítjuk, akinek feladata hajók visszaszerzése és az emberiség jövőjének biztosítása. Izgalmas történetre, ötletes, gondolkodásunkat és ügyességünket is próbára tevő kihívásokra számíthatunk.

SpellForce: Conquest of Eo - február 3. - PC

A THQ Nordic lát még lehetőségeket a SpellForce sorozatban, így érkezik a következő rész, egy körökre osztott stratégiai fantasy szerepjáték, amiben válogatott varázslatokkal, edzett harcosokkal és lelkes, de feláldozható segítőkkel fedezhetjük fel Eo világát. Indulhatunk Necromancerként, Alchemistként vagy Artificerként, több mint 60 varázsige és 100 különböző egység segíthet minket kalandjaink során.

Clash: Artifacts of Chaos - február 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Pseudo, egy harcművészetekben jártas harcos Zenozoik rejtélyes földjén él, és egy nap arra vállalkozik, hogy mindenáron megvédjen egy apró lényt. Ez különféle problémákat okoz számára, de semmi olyat, amit néhány ökölcsapással ne lehetne elintézni. Minden harc előtt kihívhatjuk ellenfeleinket kockajátékra, és a győztes határozhat meg szabályokat. Ha a logó valahonnan ismerős, ne lepődj meg: a Zeno Clash játékok világában játszódik a történet, de azoktól független.

Hogwarts Legacy - február 10. - PC, PS5, Xbox Series X|S

A korábban javarészt Disney és Pixar játékokon dolgozó Avalanche Software kapta meg egy Harry Potter varázsvilágában játszódó akció-szerepjáték elkészítésének feladatát, és az alapján, amit eddig a videókban láttunk, nem ok nélkül vagyunk izgatottak a Hogwarts Legacy miatt. A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző ötödikes, általunk megalkotott és ízlésünkre szabott növendékeként, jóval Harryék ideje előtt járhatjuk be az iskolát és annak környékét, varázsolhatunk, harcolhatunk, szoros kapcsolatot alakíthatunk ki más diákokkal, tanárokkal és mágikus lényekkel. Felfedezésre váró titkok és izgalmas pillanatok várnak majd minket, nagyon bízunk a sikerében.

Wanted: Dead - február 14. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Bár a címe borzalmas, ettől függetlenül még lehet szórakoztató a Wanted: Dead, az egykor a Ninja Gaiden és a Dead or Alive játékokon dolgozó fejlesztők újdonsága. Egy elit hongkongi alakulat egy tagját irányítva járhatunk egy nagy vállalati összeesküvés végére, és zsoldosok, bandatagok hadaival küzdhetünk meg izgalmas, kemény kihívást kínáló ütközetekben. A fejlesztők nem titkoltan a hatodik konzolgeneráció, avagy a PS2, az Xbox, a Dreamcast és a GameCube játékai előtt szeretnének tisztelegni.

Returnal - február 15. - PC

A PC-seknek is szolgál valami - számukra - újjal a Sony: érkezik a Returnal PC-s változata, amit már elindítani is kihívás lesz, mivel 16 GB RAM nélkül még 720p-ben és 30 fps-sel sem fog menni. Akinél fut, az minden eddiginél látványosabban élheti újra Selene nagy, időhurkos kalandját, aminek a végére eljutni kemény feladat, de a folyamat nagyon szórakoztató.

Wild Hearts - február 17. - PC, PS5, Xbox Series X|S

Az Electronic Arts szeret felkarolni olyan, külsős fejlesztők által készített játékokat, amik alapvetően nem illenek a kiadó portfóliójába, mégis van bennük valami, ami miatt szívesen ad nekik egy lökést. Ennek köszönhető, hogy széles tömegekhez eljutott az It Takes Two, az A Way Out, vagy épp a Sea of Solitude. Az EA Originals program következő újdonsága a Koei Tecmóval közösen fejlesztett Wild Hearts, egy a Monster Huntert idéző akciójáték, amiben óriási szörnyetegeket kell levadásznunk ősi technológiákat, egyre jobb fegyvereket és páncélzatot használva, a középkori Japánban, egyedül vagy barátainkkal együtt. Különböző platformok tulajdonosai kooperálhatnak, szabad az átjárás konzolok és PC-k között.

The Settlers: New Allies - február 17. - PC

Még 2018-ban jelentette be a Ubisoft, hogy feltámasztja a régóta nyugvó The Settlers sorozatot, azonban többször is kénytelen volt elhalasztani, mert nem volt elégedett a játék állapotával. Most, New Allies alcímmel végre tényleg megjelenik, így három frakció, az Elari, a Maru és a Jorn szerepében, a nulláról építkezve igazgathatjuk népünket, gyűjtögethetünk erőforrásokat, építkezhetünk és fejleszthetjük seregeinket. A kampány mellett 1v1-es vagy 2v2-es multis összecsapásokat is vívhatunk. PC mellett konzolokon is élvezhetjük majd.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)