Novemberben nem a mennyiségre, hanem a minőségre megy a játékipar

|

Szinte nem is lesz olyan új játék, amitől ne várnánk legalább néhány órányi tartalmas szórakozást.

Hirdetés

Erősen megtolják az év végét a játékfejlesztők és -kiadók, aminek nem nehéz kitalálni az okát: jön a Black Friday (mármint a hivatalos, amerikai nagy vásárlási ünnep, nem az, ami nálunk az egyik boltnál tavasszal van szerdán, a másiknál meg nyáron, és egy hétig tart), utána meg ráfordulunk az ünnepi szezonra, beindul a nagy karácsonyi ajándékvásárlási hullám, és fontos, hogy a polcok szépen meg legyenek pakolva friss újdonságokkal.

A God of War: Ragnarök valószínűleg a jelenlegi és leendő PlayStation-tulajokat is elcsábítja, de érkezik a Pokémon Scarlet és Violet is, ami meg a Nintendo rajongóit (és a cég vezetőségét) teheti boldoggá. A PC-sek a World of Warcraft új kiegészítőjében merülhetnek el, Peter Parker után Miles Moralest is elkísérhetik egy izgalmas kalandra, valamint mindenféle rosszakat darálhatnak barátaikkal együtt a Vermintide fejlesztőinek újdonságában, a Darktide-ban. És persze ott a Goat Simulator 3 - meglátjuk, az a poén, ami egyszer egészen jól sült el, működik-e újból. Ne felejtsetek el az oldal alján lapozni, az utolsó oldalon a decemberi megjelenéseket is láthatjátok.

Hirdetés

2022. novemberi megjelenések 1-2. hét

Ghost Song - november 3. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Egy hangulatos, oldalnézetes, 2D-s metroidvaniának ígérkezik a Ghost Song, amiben egy távoli holdon kell válaszokat keresnünk, válogatott fegyvereket gyűjtögetnünk, és egyebek mellett óriási kalapáccsal szétzúznunk, aki fenyegetést jelent testi épségünkre.

The Chant - november 3. - PC, PS5, Xbox Series X|S

A halloweent épphogy lekési, de a horrort kedvelőknek akkor is érdekes lehet a The Chant, egy egyjátékos, külső nézetes akció-kalandjáték, amiben szektások egy új dimenzióba nyitnak kaput, ahonnan nem pónilovak és unikornisok szökellnek át. A kultistákkal egyezkedve, válogatott lényeket legyőzve kell felderítenünk a rituálé helyszínéül szolgáló sziget titkait, és ehhez számos spirituális fegyver, képesség áll majd rendelkezésünkre.

WRC Generations - november 3. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Szintet lép a WRC sorozat, ugyanis az idei játékban hibrid autókat is hajthatunk, amik némileg másképp működnek, mint az elektromosak. Ügyesen kell terveznünk az akkumulátorral, miközben 750 km-nyi úton hajtunk 22 országban, a 2022-es Rally1, Rally2 és Junior WRC csapatainak valamelyikében versenyezve.

Football Manager 2023 - november 8. - PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch, iOS, Android

Menetrend szerint érkezik a Football Manager sorozat következő epizódja, ami elődjénél még nagyobb részletességet ígér, fejlődik az átigazolások rendszere, megjelennek minden eddiginél okosabb gépi menedzserek, és a rajongók támogatását is el kell majd nyernünk.

Sonic Frontiers - november 8. -  PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Bátor vállalást tett a Sonic Team, amikor úgy döntött, készít egy részben nyílt világú, 3D-s Sonic játékot. A Frontiersben ellenfelek hordáin kell átverekednünk magunkat, miközben az elveszett káoszsmaragdok után kutatunk. Öt, jelentős méretű zónát járhatunk be, amik mind-mind egyéni kihívásokat tartogatnak. Nem biztos, hogy ez az, amire a rajongók vágynak, de nem is temetjük vakon.

God of War: Ragnarök - november 9. - PS4, PS5

Négy évvel ezelőtt a Sony Santa Monica varázslatos kalandra hívott minket, régi ismerősünket, Kratost új környezetben láthattuk újra. A PS4-generáció egyik, ha nem a legjobb játékának folytatásában Atreus már nagyobb, egy lázadó tinédzser, ami önmagában okoz némi feszültséget a főhősök között, de azért együttes erővel néznek szembe a világvégével, Odin, Thor és Freya haragjával, meg mindennel, amit az élet eléjük sodor. Ahogy elődjét, úgy ezt is magyar felirattal élvezhetjük elejétől a végéig.

Among Us VR - november 10. - PC, Meta Quest 2

Ugyan rajongók megcsinálták már, de a hivatalos az igazi: hamarosan VR-eszközökkel is játszhatjuk a nagy sikerű Among Ust, amiben természetesen azt kell kitalálnunk, csapatunk tagjai közül ki az, aki a vesztünket akarja.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)