Prince of Persia: The Lost Crown, The Last of Us Part II Remastered és Baldur's Gate 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megpróbáljuk megmenteni Perzsia hercegét, és begombázott zombikkal, valamint náluk is veszélyesebb túlélőkkel kergetőzünk a Naughty Dog újra kiadott bosszúdrámájában.

Hirdetés

Még maradt egy kis időnk, mielőtt beindulna az év eleji úthenger, hogy ezt-azt bepótoljunk a 2023 elmaradásaink közül. Igyekszünk is kihasználni a lehetőséget. Ugyanakkor már elkezdtek szállingózni a januári felhozatal első fecskéi, ami azt jelenti, hogy hamarosan friss és ropogós teszteket is olvashattok.

HP - Egyre kevesebb idő jut a Baldur's Gate 3-ra, de talán nem is baj, ha az ember tantrikus módon nyújtja az élményt, és kikacsint néha könnyedebb műfajok felé is, most éppen pár klasszikus Resident Evil-szerű horrorjátékot próbálgatok, ezekről majd cikket is készítek, amikor lesz időm rá, addig nem is lövöm le, hogy mikkel múlatom az időt.

Paca - Míg a többiek elmaradásokat pótolnak, én már az újdonságokban vagyok elmerülve: a The Last of Us Part II Remastered december óta pörög, a Prince of Persia: The Lost Crown épphogy megérkezett, viszont ebből hamarabb lehet kint a teszt, úgyhogy arra fordítom minden szabad pillanatom.

Hirdetés

Csirke - A hétvége most főként a gyerekekkel telik, ők pedig eléggé rákattantak a WarCraft Rumble-re, szóval apa szíve biztosan meglágyul majd, és megenged pár közös kört.

Szada - Miközben folytatom kalandozásaimat a Starfieldben, belekóstolok majd a Warhammer 40,000: Rogue Traderbe is, mert nagyon érdekel az egész koncepció. Amikor éppen nem felfedező vagy kalmár leszek, akkor meg visszatérek a Yakuza: Like a Dragonbe, hogy a folytatás előtt pontot tegyek a történet végére.

Hunter - Az elmúlt években csak flörtölgettem vele, de december végén nagyon rácsúsztam a Genshin Impactre. Most a következő pár hétben tuti, hogy virágokat fogok szedni, sztoriküldetéseket pörgetek, és karakterekért imádkozom Teyvat földjén. Egyelőre Inazuma sztoriján próbálom átrágni magam, és gyűjtögetem a Primogemeket, hogy kihúzhassam Yoimiyát a jövő héten.

kristfvarg - Befejeztem a Need for Speed Unboundot, így tartva a szavam, január első napján már bele is kezdtem az elmaradások pótlásába. Október óta izgatta a fantáziámat az Alan Wake 2, aminek pár játékban töltött óra után sikerült elérnie, hogy már most teljesen összezavarjon. Lassan, de biztosan haladok vele, remélem azért a végére összeáll majd minden.

Kaci - Két hónap után végre sikerült újra összeülni a haverokkal társasjátékozni. Tavaly kizárólag a Twilight Imperium volt terítéken, idén évindításként visszatérünk a Warhammer világába, és a Chaos in the Old Worldben próbáljuk tönkrevágni a világot.

Chava - Szinte észrevétlenül folynak bele az órák a Baldur's Gate 3-ba azóta, hogy kevéssel az év vége előtt elkezdtem Xbox Series X-en a kalandot. Még csak az első felvonásban járok, de már most tökéletesnek érzem köztünk a kémiát, lángol is a szerelem, ahogy kell. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy bármilyen okból is megunjam, szóval a következő heteket biztosan a Kardparton töltöm.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)