Rettegést és Chuck Norrist hoznak március legizgalmasabb játékai

|

Nem ez lesz a szezon legsűrűbb vagy legnagyobb érdekességeket hozó hónapja, de akad majd néhány játék, amire érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

Egészen okés eddig a 2023-as videojátékos felhozatal: kifejezetten rossz játék nem jött, a leggyengébb is elérte a középszerűséget, miközben a Hogwarts Legacy, a Dead Space remake, a Hi-Fi Rush, a Company of Heroes 3, a Like a Dragon: Ishin!, vagy a Fire Emblem Engage mind-mind esélyesek az év végi videojátékos díjátadókon való szereplésre. Ráadásul a nagyja még hátravan, tavasszal is érkeznek olyan újdonságok, amiktől sokat várunk.

Március alapvetően csendesebb lesz, főleg a horrort kedvelők találnak majd maguknak újdonságokat, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a színészlegendákat elképesztő mértékben felvonultató Crime Boss: Rockay City játékként helytáll-e. Az utolsó oldalon megtaláljátok az áprilisra várható újdonságok listáját is, főleg a hónap második fele lesz majd izgalmas.

Hirdetés

2023. márciusi megjelenések 1-2. hét

Wo Long: Fallen Dynasty - március 3. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Team Ninja és a Koei Tecmo együttműködésében készül egy ígéretes akció-szerepjáték, a Wo Long: Fallen Dynasty, ami részben a Nioht idézi, viszont nem Japánban, hanem Kínában, a Három királyság idején, de egy fantasy világban játszódik, és lehet benne ugrani. Harcrendszerében a hárítás fontos szerephez jut, továbbá választhatunk magunk mellé egy szent bestiát is, amely passzív bónuszt ad és a harcokba is beszáll. Eldönthetjük továbbá, hogy szembeszállunk-e a nehezebben legyűrhető ellenfelekkel értékesebb jutalmak ellenében, vagy inkább nem kockáztatunk. A hangulatos, nagy kihívást nyújtó játékok kedvelőinek megérhet egy próbát, még ha nem is lesz belőle a következő Elden Ring.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse - március 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Fatal Frame sorozat 2001 óta hozza a frászt az arra fogékony játékosokra, negyedik része, a Mask of the Lunar Eclipse pedig 2008-ban jelent meg Wii-re. Ezt újítja most fel a Koei Tecmo, hogy egy új generáció is megismerhesse, milyen szellemeket kutatni egy rejtélyes szigeten. A játékos egy kamera segítségével vadászhatja le a kísérteteket, a fényképezéssel okozhat sebzést nekik attól függően, milyen közel merészkedett hozzájuk, milyen filmet használt, és milyen szögből fotózott. Emellett pedig a felfedezésé a főszerep. Csak kemény horrorrajongóknak ajánljuk.

Clash: Artifacts of Chaos - március 9. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Pseudo, egy harcművészetekben jártas harcos Zenozoik rejtélyes földjén él, és egy nap arra vállalkozik, hogy mindenáron megvédjen egy apró lényt. Ez különféle problémákat okoz számára, de semmi olyat, amit néhány ökölcsapással ne lehetne elintézni. Minden harc előtt kihívhatjuk ellenfeleinket kockajátékra, és a győztes határozhat meg szabályokat. Ha a logó valahonnan ismerős, ne lepődj meg: a Zeno Clash játékok világában játszódik a történet, de azoktól független.

DC's Justice League: Cosmic Chaos - március 10. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Mielőtt még elmerülhetnénk a Suicide Squad: Kill the Justice League véres kalandjaiban, az Outright Games egy gyerekeknek szóló DC játékkal szolgál, amiben Batman, Wonder Woman és Superman szerepében küzdhetünk meg szupergonoszokkal. A nyílt világú játék főellensége Mr. Mxyzptlk, de a harcba Bizarro, Starro, Agyagpofa és mások is beszállnak. Könnyed, családi, nagy dolgokat nem érdemes várni tőle, de gyerekkel együtt jó móka lehet.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)