Hirdetés

Alcatel Plus 10 - ha nem tudsz dönteni a tablet és a notebook között

|

Immár hazánkban is elérhető az Alcatel belépő szintű Windows 10-es hibrid gépe, a Plus 10.

Hirdetés

A néhány évvel ezelőtti táblagép-invázió lendülete visszaesőben van, ez pedig nemcsak az okostelefonok térnyerésének, hanem a 2-in-1 gépek egyre nagyobb népszerűségének is köszönhető. Ezen a piacon próbál szerencsét az Alcatel Plus 10 is, ami barátságos áron kínálja két eszköz minden funkcióját.

Ahogy azt valószínűleg sokan kitalálták, az Alcatel Plus 10 1280x800-as felbontású IPS kijelzője 10,1 hüvelykes, e mögött bújik meg az Intel Atom x5-Z8350-es SoC, amit 2GB RAM és 32GB-nyi (microSD-vel bővíthető) eMMC háttértár támogat. Az akkumulátor kapacitása 5830 mAh, amivel az eszköz akár nyolc órát is kibír. A Windows 10-et futtató táblagépre két előlapi hangszóró, valamint egy 2 megapixeles előlapi és egy 5 megapixeles hátlapi kamera is került.

Mivel hibrid gépről van szó, tartozik hozzá egy mágneses csatlakozóval rendelkező dokkoló is, amibe egy külön telep is került. Ez nemcsak a billentyűzetet látja el energiával, hanem a dokkolóba épített 4G/LTE modemet is, így az eszköz hotspotként akár 15 további készüléket is ki tud szolgálni, akkor is, ha magát a táblagépet egyébként kikapcsoljuk. Mindkét modult micro USB-n keresztül tudjuk tölteni, ezen kívül pedig egy normál USB és egy micro HDMI csatlakozó is a rendelkezésünkre áll.

A műanyag borítású, 8,35 mm vastag táblagép mindössze 465 grammot nyom (a dokkolóval együtt is alig több, mint 800 gramm az Alcatel Plus 10 súlya), így bármilyen táskában kényelmesen elfér. Mivel egy belépő szintű eszközről beszélünk, értelemszerűen a legújabb játékok futtatásához nem ajánlott ez a konfiguráció, a mindennapi feladatok ellátására azonban tökéletesen alkalmas, így ha valaki elérhető áron keres megbízható kettő az egyben gépet, annak az Alcatel Plus 10 ideális választás lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)