Hirdetés

Aranylemezen az Anno 1404

|

A Related Designs és a Ubisoft örömmel jelentette be, hogy befejeződtek az Anno 1404 munkálatai.

Hirdetés

Az Észak-Amerikában Dawn of Discovery címen futó Anno 1404 a napokban került aranylemezre, minek kövekeztében megkezdődött a sokszorosítás folyamata. Ennek fényében tarthatónak tűnik a június 25-re kitűzött megjelenési dátum.



Az Anno 1404 a népszerű sorozat negyedik felvonása, s elődeihez hasonlóan a felfedezésre, az építkezésre, a működő gazdaság kiépítésére, és a kereskedelemre helyezi a hangsúlyt, bár ezzel egy időben annak lehetőségétől sem zárja el a játékost, hogy katonai erővel szerezzen érvényt óhajának.



Ott még nem tartanak ugyan az Anno 1404 által gazdagított kategória képviselői, hogy teljesen élethűen modellezzék a mindenkori társadalmak működését, ám jelen írás tárgya legalább megpróbálja. A sajtó munkatársaihoz eljuttatott bétából mindenesetre az derül ki, hogy az előzetesben leírt ígéretek többnyire meg is valósultak. A megjelenést hónapokkal megelőző verzióról lévén szó, akár meg is előlegezhetjük a bizalmat a Related Designs srácainak. Azt mindenesetre már most kész vagyok aláírni, hogy játék közben is legalább olyan szép, mint azt itt látható trailerben. Nem szemfényvesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)