Hirdetés

Amikor az ingyen játék legális és egy remek extra

|

Amikor legális, ingyenes játékról esik szó, mindenki 20 évvel ezelőtti, poros címekre vagy rejtetten fizetős cukorkatologatókra gondol. De van olyan üzleti modell, ahol egy AAA cím simán lehet ingyen játék. Legálisan.

Hirdetés

Gamer PC-t vásárolni, hát még építeni hatalmas élvezet és tényleg nem olyan vészesen nehéz, ha odafigyelünk egy kicsit és megtervezzük a felépítést. Igen ám, de nem csak szórakozásból építünk magunknak drága játékgépet, hogy aztán mutogassuk barátainknak, hogy fut rajta a Windows és az előtelepített pasziánsz. Azért építünk modern, erős játékgépet, mert a legújabb játékokkal szeretnénk játszani akár félnapokon keresztül. 60 fps-sel, full HD-ben. Ehhez azonban nem elég a hardver árával számolni, a játékot is meg kell vásárolnunk.

 

Játékszerzési stratégia

A PC-s játék olcsóbb - ez nem is kérdés, az árcédulák magukért beszélnek. Egy mai multiplatformos címnél akár 6-10 ezer forinttal is olcsóbb a PC-s kiadás, mint a konzolos. Ez nagyon szuper hír, de még így is ott kell hagyni a kasszánál 10-15 ezer forintot. Mi lenne, ha ehelyett inkább a drágán megvásárolt gamer hardverekhez adna a gyártó nekünk ajándékba játékokat, ha már egyszer őt választottuk?

 

A hardveres "good guy"

Szerencsére itt az Asus a jófiú szerepét öltötte magára és nem is zárkózott el az ötlet elől. De hogy mit és hogyan is kapunk?

A legújabb akció keretében bizony a legforróbb címeket zsákolhatjuk be új videokártyánk mellé, ami alsó hangon is 12-13 ezer forint darabonként. Az április 30-ig tartó akció során minden, Asus Radeon R390 vagy erősebb (390X, Fury, Fury X, Nano) mellé a Far Cry Primal játék az ajándék. Ehhez mindössze regisztrálnunk kell a kártyához kapott kódot az www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal weboldalon, és máris megkapjuk a Far Cry Primal, szeptember közepéig érvényesíthető UPlay-es letöltőkulcsát.

   

Halmozott élvezet

Aki inkább maradna az Nvidia vonalon, szintén nem megy el ajándék nélkül. Itt ugyanis szintén ajándékba jár a Far Cry Primal minden Asus GeForce GTX 970 vagy erősebb kártya mellé (980, 980 Ti, Titan X, Titan Z).

És ez még nem minden: aki már úgy határozott, hogy nem bízza a véletlenre a játékok 60 fps-sel futtatását, ezért ilyen, felsőkategóriás GeForce kártyát vásárol a kiemelt NVIDIA partnereknél, az Aqua-nál vagy az Iponnál, nem csupán a legújabb Far Cry-t kapja kézhez, hanem a The Divisiont is, ami szintén egy vadonatúj AAA játék és azok közül is az egyik legjobb, ami mostanában megjelent. Ehhez ismételten semmi másra nincsen szükség, mint április végéig vásárolni egy szupererős Asus GeForce videokártyát, majd beváltani a kapott kódot és a játék kulcsával begyűjteni a teljes verziós The Divisiont.

És még ezzel sincsen vége. A két új, drága AAA játék nem mindenkinek elég jó ajánlat, ezért, hogy ne is legyen kérdéses, mit és hol kell vásárolni, az említett két shopban az Asus GeForce GTX 970 vagy jobb kártyák mellé nem csupán a két játékkupont kapjuk a Far Cry Primallel és a The Divisionnel, hanem még egy extra, dobozos játékot is! Ez az XCOM 2, ami szintén teljesen új, AAA játék (szeretjük is nagyon).

Ez összesen három, vadonatúj, AAA-kategóriás játék a videokártya mellé ajándékba, teljesen ingyen. Nem holmi haszontalan bóvli vagy alsópolcos játék, semmi demó vagy egyéb trükk.

Ha további érdekességeket akarsz olvasni a témában, akkor kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)