Hirdetés

007 Legends: E3 interjú

|

Immár ötven éve annak, hogy megjelent az első James Bond film, és időn ősszel is érkezik egy. Az Activision igyekszik meglovagolni a hullámokat.

Hirdetés

Egyrészt kezdjük mindjárt a legjobbal, azaz nem csak a két konzolon, hanem PC-n is átélhetjük a filmtörténelem legismertebb titkos ügynökének kalandjait a 2012 őszén megjelenő 007 Legends-ben. Az Activision javára lehet írni, hogy nem az ősszel mozikba kerülő Skyfall sztoriját viszi játékra, hanem összefoglalót készít. A Gametactics.com az E3-on csípte el Dino Verano társproducert, aki mondott néhány érdekességet az összesen hat küldetést tartalmazó játékról. A videóban az első küldetésből láthatunk jeleneteket, melyeket már korábban is  megmutattak a fejlesztők, ez pedig az 1979-es dátummal mozikba került Moonraker eseményeit dolgozza fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)