Hirdetés

A Dark Souls konkurense lesz a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

|

Akik szeretik a Dark Souls-szerű játékokat, azok feltétlenül vessenek egy pillantást a Nioh fejlesztőinek legújabb alkotására.

Hirdetés

Ha Square Enix előadásról van szó, akkor semmiképpen nem maradhat el a Final Fantasy-széria sem, és míg ezúttal nem tudtunk meg semmi újat a Final Fantasy XVI-ról, először nyerhettünk bepillantást a Team Ninja legújabb fejlesztésébe, amely nem más, mint a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin névre keresztelt spin-off játék lesz.

Hirdetés

Aki ismeri a Team Ninja munkásságát, annak valószínűleg nem okoz meglepetést, hogy a Stranger of Paradise nem egy klasszikus szerepjáték, hanem egy hack'n'slash lesz, ráadásul a keményebbik fajtából.

A történetről annyit tudhatunk, hogy a játék főszereplője három harcos lesz (Jack, Ash és Jed), akik útra kelnek, hogy legyőzzék a Chaos nevű zsarnokot, ugyanis meggyőződésük, hogy ők a próféciában megjövendölt Fény Harcosai (Warriors of Light), akiknek ez a szent kötelessége. Ez még önmagában nem ad sok teret a találgatásoknak, azonban akik jól ismerik a sorozat korai epizódjait, azoknak feltűnhet, hogy a Warriors Of Light névvel a legelső, 1987-es epizód főhőseit illették, így könnyen lehet, hogy összefüggésben áll majd a két történet.

A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin valamikor 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint június 24-ig egy demó verziót is kipróbálhatnak a PS5 tulajok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)