Hirdetés

A DayZ alkotójának új játéka megjelenési dátumot kapott

|

Dean Hall meghozta az Icarus következő trailerét, a játék megjelenési dátumát, és tisztázta a monetizációs modelljének részleteit.

Hirdetés

A DayZ alkotójának új projektje tavaly nyáron mutatkozott be, azóta pedig szépen lassan készülgetett. Az Icarus a tervek szerint egy ingyenesen játszható túlélős kaland lett volna, de a rajongók unszolására Dean Hall meggondolta magát.

Az F2P modell csapdáit elkerülendő, a fejlesztő úgy döntött, hogy inkább a klasszikus, megvásárlós modellnél marad.

Hirdetés

A játék 30 dollár körüli áron lesz kapható, és készül belőle egy 100 dolláros verzió is, ami az alapjáték mellett az első két nagyobb tartalmi kiegészítést is tartalmazni fogja. Az Icarus tartalmi csomagjai fejezetekre osztva fognak megjelenni, így aki hosszútávra tervez, annak érdemes lehet megfontolni a nagyobb kiszerelést.

Az Icarus augusztus 11-én érkezik Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)