Hirdetés

A Hades hamarosan újabb platformokra látogat

|

A tavalyi év egyik legjobb játéka eddig csak a PC-n és Nintendo Switchen volt elérhető, de ez hamarosan radikálisan megváltozik.

Hirdetés

A Hades a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése volt, ami kiválósága ellenére sajnos sok játékosnak elkerülte a figyelmét, ami részben azért is lehet, mert csak PC-re és Nintendo Switchre jelent meg. Ez szerencsére hamarosan megváltozik, ugyanis a Supergiant Games zseniális roguelite mesterműve rövid időn belül újabb platformokra lesz elérhető.

Hirdetés

A Xbox & Bethesda Show alatt került bejelentésre, hogy a Hades megjelenik Xbox One-ra és Xbox Series X-re is, de aki jól figyelt, annak feltűnhetett, hogy ezen kívül PlayStation 4-re és PlayStation 5-re elérhetővé válik majd a Supergiant Games sikerjátéka.

Szerencsére nem is kell sokat várnunk erre a pillanatra, ugyanis augusztus 13-án már meg is kaparinthatjuk a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)