Hirdetés

A legnagyobbak teljesen kihagyhatják a 2023-as E3-at, kérdés, ki lesz így kíváncsi az egészre

|

Persze nyilván így sem maradunk saját előadások, showcase-ek nélkül.

Hirdetés

Utoljára 2019-ben jelentkezett élő show-val az E3, idén azonban visszatér a játékipar legnagyobb bemutatója. Nagyon úgy fest azonban, hogy ennek lelkes bejelentése egyáltalán nem izgatta fel az iparág óriásait. Úgy fest ugyanis a dolog, hogy a 2023-as eseménysorozatból ki fog maradni a Microsoft (és így a Bethesda), a Sony, és a Nintendo is.

Ez igazából nem nagy meglepetés. A Nintendo nagyjából tíz éve hanyagolja az E3-as sajtókonferenciákat, inkább saját online eseményeket tart (bár 2019-ben a volt helyszíni kitelepülésük is), pár éve a Sony is elengedte a rendezvénysorozatot úgy, ahogy van, a Microsoft pedig szintén kezdi érezni, hogy a saját műsorokban nagyobb a potenciál.

Hirdetés

Alig pár napja tartották meg az első Xbox Developer Directet, ilyen előre rögzített online tartalmakat pedig kategóriákkal olcsóbb előállítani, mint megszervezni egy óriási, élő E3-as előadást. Phil Spencer ugyanakkor elmondta, az E3 idejére a Microsoft saját showcase-t tervez, melyre a sajtó képviselő és maguk a vásárlók is ellátogathatnak. 

A helyzet tehát a fentiek tükrében az, hogy bár konkrétan az E3-on nem vesznek részt, minden bizonnyal nagyjából azzal egy időben tartják majd meg saját eseményeiket a konzolgyártók is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)