Hirdetés

A Monster Hunter Stories 2 még a héten demót kap, a Rise hamarosan egy új frissítéssel bővül

|

A Capcom műsorán természetesen a Monster Hunter franchise is előkerült, aminek két aktuális zászlóshajója rengeteg szeretet kap a kiadótó.

Hirdetés

A japán kiadóóriás úgy gondolta, hogy elég tartalmat hozott egy saját előadáshoz, így átvették a színpadot és megmutatták mire készülnek a közeljövőben.

A Capcom egyik legfontosabb sorozata, a Monster Hunter is jelen volt, aminek legutóbbi, prémium kategóriás megjelenése, a Monster Hunter Rise még bőven lefoglalja a széria rajongóit. Miközben sokan a klasszikus szörnyvadászattal vannak elfoglalva, addig készülődik a spin-off következő része.

Hirdetés

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kapott még egy trailert tegnap, de ami ennél egy fokkal érdekesebb volt, az a demó bejelentése. A játék 25-től mindenki számára kipróbálható lesz, ráadásul a demó mentését továbbvihetjük majd a teljes verzióba.

Ami Monster Hunter Rise-ot illeti, a nagy testvér hamarosan megkapja a 3.1-es frissítései csomagját, amiben új küldetéseket, és begyűjthető szereléseket kapunk. A frissítés június 24-én érkezik, amit a 3.2-es update júliusban követ majd, a 3.3 pedig augusztusra várható.

Érdemes lesz egyébként összekapcsolnunk a Monster Hunter Rise mentésünket a Wings of Ruinéval, mert ebben az esetben mindkét játékban kapunk majd apróbb extrákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)