Hirdetés

A Square Enix felhozatala az E3-ra

|

Sok finom játékkal fog minket elkápráztatni a Square Enix.

Hirdetés

El kell azonban keserítenünk azokat, akik a Final Fantasy Type-0-ról, vagy az Versus XIII-ról szeretnének hallani, ugyanis a felhozatalban nem szerepel eme két játék.

Lesz viszont Final Fantasy XIII-2, amit a szerencsések ki is próbálhatnak, de megtekinthetjük majd a Deus Ex: Human Revolution-t, új infókhoz és médiatartalmakhoz jutunk a Dungeon Siege 3-mal kapcsolatban, és a Deep Silver, valamint Techland által fejlesztett Dead Island zombijait is üdvözölhetjük. Egy anime-stílusú MMO, amely a Wafku nevet viseli, szintén képviselteti magát, de egy új 3DS bejelentésre is számíthatunk a Heroes of Ruin képében. Lesz még a fiatal Lara Croft és az új Tomb Raider, de mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosa sem fog hiányozni a Hitman: Absolutionnel. Izgi-izgi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)