Hirdetés

A THQ sem lesz jelen az idei E3-on

|

A THQ bizonytalan és súlyosbodni látszódó anyagi helyzete miatt nem állít standot az idei E3-on, ám szivárogtatásból nem lesz hiány.

Hirdetés

Elég csak olyan a GameStar-on is fellelhető hírekre gondolnunk, mint a "Február végén bezár a THQ Japan", vagy éppen a "Becsődölt a THQ? A kiadó cáfol" és rájöhetünk, hogy a kiadó egyre inkább a bevételre összpontosít és nélkülöz mindenfajta "luxust".

Ilyenfajta megszorításnak számít az is, hogy a THQ nem fog standot állítani a 2012-es E3 rendezvényen. Mielőtt bárki a szívéhez kapna és bepötyögné a mentők számát, hozzá kell tennünk a hírhez, hogy a THQ csupán a helyszínen nem lesz ott, de közvetett módon mégsem marad ki a buliból, ugyanis játékaik jelen lesznek. A kiadó szokásához híven trailerekkel, infókkal és természetesen meglepetésekkel érkezik majd - akár azt is megmernénk kockáztatni, hogy bejelentések is várhatóak.

A THQ előreláthatólag olyan alkotásokkal kapcsolatban szivárogtat majd anyagokat az E3-on, mint a Darksiders II, a következő Metro epizód, a Warhammer 40k: Dark Millenium Online vagy éppen a frissen megszellőztetett Company of Heroes 2.

A 2012-es E3 ismételten Los Angeles-ben kerül megrendezésre, június 5 és 7 között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)