Hirdetés

A Tiny Tina's Wonderlands új képekkel hergeli a fantasy RPG rajongókat

|

A Gearbox nem csinált belőle túl nagy titkot, hogy Tina varázslatos álmait a Dungeons & Dragons ihlette, és az új screenshotok sem rejtegetik ezt.

Hirdetés

A Summer Game Fest egy erős nyitást kapott a Gearboxtól: a Borderlands 3 fejlesztői bejelentették, hogy kivetkező játékuk egy spin-off projekt lesz a fantasy szerepjátékok világában. A Tiny Tina's Wonderlands már a "roll for initiative" mondatával belopta magát a szívünkbe, de minél többet látunk belőle, annál jobban várjuk.

A Gearbox feje (aki egyébként maga is a műfaj szerelmese) a E3 alatt megosztott a játékból pár képet, melyeken a bejárható helyszínek egy apró részét láthatjuk.

Hirdetés

Sajnos egyelőre még mindig nem tudunk túl sokat a játékmenetről, de az biztos, hogy egy mágiával, kardokkal és varázslatos lőfegyverekkel teli birodalom vár ránk, ahol Tiny Tina, mint egy jól felkészült Dungeon Master terelgeti majd lépteinket.

A Tiny Tina's Wonderlands megjelenése valamikor 2022 elején várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)