Hirdetés

A Ubisoft és az E3 - jön az új Driver és az Assassin's Creed: Brotherhood

|

A francia kiadó az E3-ra időzítette a Driver folytatásának leleplezését, és az Assassin's Creed: Brotherhood-ot is megismerhetjük.

Hirdetés

A Ubisoft megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint az E3-mon lerántják a leplet a nagy sikerű Driver folytatásáról. A franciák még 2006-ban szerezték meg a franchise jogait, amikor megvásárolták az Atari-tól a Reflections stúdiót, de a szűkszavú hivatalos bejelentésen kívül mostanáig semmi konkrétat nem lehetett hallani az új részről.

Egy hónappal ezelőtt kaptuk az első jelet, amikor is a játékbejegyzésekre vadászó Superannuation lelkes csapata felfedezte, hogy a Ubisoft regisztráltatta a driversanfrancisco.com domaint, és ezzel elindították a pletykák áradatát. A kiadó korábban Driver: The Recruit néven jelentette be a játékot, de akár a Driver: San Francisco is elképzelhető.

Az E3 kiállításon nem csak a Driver-t leplezi majd le a Ubisoft, hanem a szintén Superannuation-ék által megszellőztetett Assassin's Creed: Brotherhood-ot is elhozzák, és valószínűleg a Shaun White Skateboarding-ot és a Ghost Recon: Future Soldier-t is megmutatják az újságíróknak. Az E3-ra egyébként június 15-17. között kerül sor Los Angeles-ben, de már 14-én megkezdődnek a különféle sajtóesemények. Érdemes lesz figyelnünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)