Hirdetés

A Valve-nek fejleszt VR játékot Dean Hall

|

A DayZ atyja már egy teljesen új projektet mutogatott az E3-on, egy interjúból azonban kiderült, hogy számos játék van még a tarsolyában.

Hirdetés

Dean Hall Ion névre keresztelt játéka előbb a Microsoft konferenciáján majd a PC Gaming Show-n bukkant fel, a konferencia után azonban kiderült, hogy nem ez az egyetlen játék, amin jelenleg munkálkodik.

A Eurogamer kérdezett rá Hallnál, hogy foglalkozik-e a virtuális valósággal, mire azt a választ kapták hogy: "Persze, a stúdióm a Rocketwerkz foglalkozik vele. Na nem ezzel a játékkal (itt minden bizonnyal az Ionra gondolt). Az új-zélandi fejlesztőcsapat  tehát egy ismeretlen projekten dolgozik, ez azonban nem minden, mert Hall később megemlített egy kibontakozóban lévő címet is.

"Csak egy projekted van, a másik csak a fejedben létezik." - vágott a szavába az egykori Crytekes Nick Button-Brown, aki jelenleg az Improbable (velük csinálja Hall az Iont) feje. "Nem igazán, mert már azt mondtam a Valve-nek, hogy megcsinálom. Szóval most már muszáj lesz." - mondta nevetve Dean Hall.

Kíváncsian várjuk, mi sül majd ki a projektből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)