Hirdetés

A Warner Bros. Games egyetlen játékot mutat csak be a 2021-es E3-on?

|

Messze nem erre számítottunk a Warner Bros. Gamestől.

Hirdetés

Nagy reményekkel vártuk a Warner Bros. Games E3-as bemutatóját, hiszen bár egyelőre nem tudni, egészen pontosan mit kezd majd a fejlesztőcsapatokkal az új tulajdonos Discovery (illetve a Warner és a Discovery egyesüléséből született új cég), de azért nem szabad elfelejteni, hogy olyan címek készülnek náluk, mint a Gotham Knights, a Suicide Squad: Kill the Justice League, a Hogwarts Legacy, vagy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Most viszont úgy tűnik, hogy csak és kizárólag egyetlen egy játékot fognak nekünk megmutatni, mégpedig a zombihentelős Back 4 Bloodot.

Hirdetés

Végtelenül fura az, ahogy eljutottunk ehhez a konklúzióig. Korábban ugyanis a hivatalos programból úgy lehetett sejteni, hogy kétféle Warner prezentáció lesz, egyet tart a Turtle Rock Studios csapata, ami a Back 4 Bloodra koncentrál, és ezen felül lesz egy külön Warner előadás is - utóbbinál számítottunk a fentebb sorolt nagy címekre. 

Ezen felvetés kapcsán jött egy fura bejegyzés a hivatalos Summer Game Fest Twitter profilról, ami leszögezte, a Warner Bros. Games mindössze egy Back 4 Blood prezentációt tart meg, mással nem készülnek az E3-ra, nem lesz külön Warner esemény.

Érthetetlen, mindezt miért a Summer Game Fest illetékesei közik az orrunkra ilyen formában, jó lenne valami hivatalos megerősítés is a Warner Bros. Games részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)