Hirdetés

Ace Combat 7 - gyönyörű trailer mutatja be nekünk a sztorit

|

Végre ismét mozgásban láthatjuk a Bandai Namco legendás harcirepülő-szimulátor sorozatának következő részét.

Hirdetés

A Bandai Namco nem hamarkodja el a dolgokat az Ace Combat 7 kapcsán. Legutóbb tavaly láthattunk mozgás közben, bár azóta kaptunk néhány screenshotot a készül vadászrepülős alkotásból.

Hirdetés

A történetről eddig nem sokat tudtunk, de a videóból megtudható információk alapján jónak ígérkezik. A főszereplő egységét egy ismeretlen baleset következtében a "feláldozható" jelzéssel látják el, így őket küldik ki, hogyha annyira nem fontos, hogy a pilóták visszatérjenek egy veszélyes küldetésből. 

A gépek farrészén található vonalak a pilóta vétségének nagyságát szimbolizálják. Ebből kiderül, hogy a főhősünk, aki a "Trigger" kódnéven fut, komoly galibába keveredhetett, hiszen ő három sávval is rendelkezik. A sztori folyamán a ranglétra legaljáról kell magunkat feltornázni egészen a tetejéig, ahol már igazi hősöknek számítunk.

A videóban új egységek (pl. Lockheed Martin F-35 Lightning II és Fairchild Republic A-10 Thunderbolt II) láthatóak, illetve ismét megcsodálhatjuk a bődületesen jól kinéző időjárás és robbanás effekteket.

A megjelenési dátumról eddig hallgatnak a fejlesztők, de az augusztusi gamescom során lehet végre elárulják, mikor jön a legendás Ace Combat sorozat következő része, ami egyébként PC-n, Xbox One-n és PlayStation 4-en lesz elérhető.

Nektek, hogy tetszenek a látottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)