Hirdetés

Aliens vs. Predator gameplay videók

|

A kíváncsi természetű bányászok magukra haragítják a szunnyadó gonoszt és hirtelen idegenek szorításában találják magukat.

Hirdetés

Az Aliens vs. Predator egyjátékos kampánya esetében mindhárom fajjal végigjátszhatjuk a történetet, szerencsére számos ponton kapcsolódnak egymáshoz a különböző szemszögből bemutatott sztorik, valamint több esetben is teljesen összemosódnak a szálak. Ennek fényében ugyanazokat a jeleneteket átélhetjük a tengerészgyalogos vagy a plafonon függeszkedő Alien perspektívájából.

Voksoljunk bármelyik karakter mellett, biztosak lehetünk benne, hogy a singe-player küldetésekben rákényszerülünk bejáratott játékstílusunk rendszeres felülvizsgálatára, ugyanis taktikai tárházunk ellaposodott módszereivel könnyedén levadásznak bennünket. Kíváncsiak vagytok az Aliens vs. Predator hangulatára, környezetére és emlegetett játékmenetére? Amennyiben válaszotok pozitív tartományba esik, mindenképpen ajánlott a kamerás Aliens vs. Predator gameplay videók megtekintése!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)