Hirdetés

EA Play - bemutatkozott a BioWare új játéka, az Anthem

|

Nem véletlenül célozgatott az EA Play előtt a BioWare feje arra, hogy új játékuk bejelentése várható: az Electronic Arts E3-at megelőző konferenciáján lerántották a leplet a The Division és Destiny szerelemgyermekéről.

Hirdetés

A BioWare nem csinált abból túl nagy titkot, hogy a következő Dragon Age mellett már dolgozik egy teljesen új IP-n is. A korábbi pletykák alapján annyit tudtunk, hogy egy a Destinyre és The Divisionre emlékeztető akció-szerepjáték lesz kooperatív elemekkel vegyítve. 

Hirdetés

A sci-fi témájú Anthem szerencsére megmutatta magát az EA Playen, de gameplayre az Xbox előadásig kell várnunk. A BioWare eddigi legmonumentálisabb projektje még a Mass Effect: Andromedánál is grandiózusabb, ráadásul mindezt a stúdió címeire jellemző történetvezetéssel és karakter-testreszabással, de újfajta játékmenettel kapjuk meg. Nézzétek meg a saját szemetekkel, hogy mi készül: 

Ha kíváncsiak vagytok az Electronic Arts híreire, kövessétek az EA Play-es aloldalunkat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)