Hirdetés

E3 2018 - kiszivárgott az Assassin's Creed Odyssey megjelenési dátuma

|

Ha igaznak bizonyul az információ, akkor nem is kell már olyan sokat várni a következő Assassin's Creed játékra.

Hirdetés

Nagyon nincs szerencséje az Assassin's Creed játékok kapcsán a Ubisoftnak, legalábbis a titoktartás terén komoly gondok vannak. A tavalyi E3 előtt egy póló buktatta le az Assassin's Creed Originst, idén pedig egy kulcstartó miatt szereztünk tudomást idejekorán az Assassin's Creed Odyssey-ről. Aztán a PS Store-on keresztül is kiszivárogott még pár infó, sőt képeket is kaptunk. És itt még messze nem értünk a történet végéhez.

Hirdetés

Hiába kezdődik ugyanis pár óra múlva a Ubisoft E3-as sajtókonferenciája, jó eséllyel már most kiderült, mikor jelenik meg az Assassin's Creed Odyssey. Ezúttal a Unilad Gaming osztott meg egy videót Facebookon és YouTube-on, persze később gyorsan le is tüntették az anyagokat, de már rég késő volt, a rajongók figyelmét nem kerülik el az ilyen húzások. 

A videóból ismét megtudhattuk, hogy női és férfi karakter között választhatunk majd a játékban, sőt a nevüket is megismerhettük: Kassandra és Alexios lesz a két főhős. Mindkét karakter kapcsolódik valahogy az Első Civilizációhoz. Pár pillantás erejéig az új térképet is láthattuk, ami az Origins méreteit is felülmúlja és több görög régiót is magában foglal. A környezetből adja magát, hogy masszívan visszatérnek a hajócsaták, ezekből is mutatott egy keveset a videó. 

Végül pedig a legfontosabb információról se feledkezzünk el: a felvételből kiderült, hogy egészen pontosan 2018. október 5-én jelenik meg az Assassin's Creed Odyssey PC-re, valamint PlayStaion 4 és Xbox One konzolokra. Ha ez igaz, akkor ezúttal nem marad ki egy teljes év két új AC megjelenés között. Hamarosan minden kiderül, elvégre kevesebb mint két óra van már csak hátra a Ubisoft előadásáig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)