Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - már a gyűjtői kiadást is megnézhetjük

|

Még mindig nem jutottunk el az új Assassin's Creed játékhoz a Ubisoft E3-as konferenciáján, de azt már tudjuk, hogy milyen kiadásokban szerezhetjük majd be.

Hirdetés

Tényleg nem tudom, marad-e bármi is az Assassin's Creed Odyssey titkaiból az Ubisoft E3-as konferenciájának vonatkozó blokkjára, ugyanis a Ubisoft Store-ba már most bekerült a játék gyűjtői kiadása. 

Hirdetés

A friss információk alapján azok a játékosok, akik hajlandóak mélyebben is a zsebükbe nyúlni, igazán csodás gyűjtői csomagokra tehetik rá a mancsukat. A Patheon Edition abszolút nem nevezhető olcsónak, ugyanis 220 dollárba kerül, ezért az árért azonban temérdek extra jár: a játék Gold Edition kiadása mellett egy csodálatos szoborösszeállítás, térkép, szezonbérlet, fémtok, művészeti album, zenei összeállítás, és játékbéli extra küldetések illetve felszerelések teszik tökéletessé ezt a csomagot. 

Ha egy kicsivel kevesebbel is beéritek, akkor a 160+dolláros Spartan Collector's Edition is magában rejt egy remek szobrot, illetve létezik egy Ultimate Edition is 120 dollárt. A gyűjtői kiadások vásárlói már 2018. október 2-tól belevethetik magukat az ógörög kalandba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)