Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - megjöttek az első hivatalos képek

|

Nem várt saját előadásáig, az Xbox sajtókonferencián mutatta be a Ubisoft az Assassin's Creed Originst. A trailerek után megérkezett a többi anyag.

Hirdetés

Szeretném azt mondani, hogy őrületes meglepetést okozott az új Assassin's Creed, de mivel az elmúlt hétben már csak maga a játék nem szivárgott ki, nem tudom. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins során megismerhetjük az asszaszinok rendjének születését, felküldhetünk egy biodrónt (madarat), hogy pásztázza a környéket (nincs több toronymászás!), és irányíthatjuk a kilőtt nyilakat. A helyszín Egyiptom, a főszereplő Bayek, aki kulcsfigurája a testvériségnek. A Ubisoft négy éve dolgozik a játékon, teljesen átdolgozták a harcrendszert, eltolták az egészet akció-RPG irányba, és az is rajtunk fog múlni, hogyan teljesítjük a küldetéseket.

Az alábbi képek a bejelentéssel együtt érkeztek; néhány a játékot mutatja, de vannak művészeti rajzok is, amik mondjuk háttérnek sem rosszak. Böngésszetek szabadon, mint a sas.

Az Assassin's Creed Origins megjelenési dátum október 27.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)