Hirdetés

Assassin's Creed 2 fejlesztői bemutató

|

A játék fejlesztői ingame jelenetekkel illusztrálják Assassin's Creed 2 előadásukat. Egy biztos: Ezio csakugyan halálos.

Hirdetés

Tegnapi Assassin's Creed 2 trailerünk után ma tovább gördül az Ubisoft Montraeal üdvöskéjének a szekere, s megcsodálhatjuk az E3-as fejlesztői bemutató ingame játékmenet videóját is. A készítők elmondásai szerint igyekeztek megtartani az első Assassin's Creed tulajdonságait, összpontosítva arra, hogy ezek mindegyikét új és izgalmas elemekkel egészítsék ki.

Itt van mindjárt személyes jó barátunk Leonardo mester, akinek korszakalkotó találmányai szerves részét képzik majd Ezio munkásságának. Szerintünk a legjobb, és a friss Assassin's Creed 2 fejlesztői bemutatóban is megcsodált eszköz a sárkányrepülő, amivel madártávlatból bejárhatjuk Velencét, és a frászt hozhatjuk a lakosokra. Assassin's Creed 2 fejlesztői bemutató, íme!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)