Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Tátva marad a szánk

|

Az Assassin's Creed 2 befejezéséhez érve hihetetlen meglepetés vár ránk.

Hirdetés

Az Ubisoft legújabb játékától már csak azért is tátva marad a szánk, mert igen jól néz ki. Persze ez kevés az üdvösséghez, hiszen ha az Assassin's Creed 2 játékmenete véletlenül gagyi lenne, semmi nem mentené meg az Ubisoftot a feldühödött gamerek haragjától.

Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. A kiadott trailerek alapján Ezio egy nagyon jól megalkotott játék főszereplője lesz. Ez még semmi, mert az E3 során a játék creative director-a(így szépen magyarul) olyan megjegyzést tett, miszerint "az Assassin's Creed 2 végén olyan meglepetés vár ránk, hogy attól a pofánk leszakad". Szerinte a játékosnak egy kevés frusztráció is szükségeltetik ahhoz, hogy igazán élvezze a befejezést, és bár az ígéretek szerint az Assassin's Creed 2 sok kérdésre választ ad, messze nem az összesre. Ez amolyan sugallat lehet, hogy az sorozat folytatódik? Tegye fel a kezét aki meglepődne egy harmadik részen.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)