Hirdetés

E3 2018 - végre mozgás közben is láttuk az Assassin’s Creed Odyssey-t

|

Komplex történetet ígér az Assassin's Creed Odyssey látványos előzetese.

Hirdetés

Megtörtént az E3 egyik legnagyobb bejelentése, nevezetesen érkezik a Ubisoft legújabb üdvöskéje, az Assassin's Creed Odyssey. Méghozzá idén!

Hirdetés

Alapvetően is nagyon meggyőzőek voltak a kiszivárogtatott képek és részletek az Assassin's Creed Odyssey-ről, a hivatalos bejelentésre mégiscsak érdemes volt várni. Ezúttal az ókori Görögországba látogatunk majd el, ahol az első választásunk a számos lehetőség közül az lesz, hogy férfi vagy éppen női karakterrel szeretnénk belevágni a sztoriba. Először van lehetőség erre az Assassin's Creed játékok során, a választott nem függvényében pedig a történet is változik itt-ott. A cselekmény egy, a családja által kitaszított karakter köré épül, aki minden erejével azon van, hogy kivívja mások tiszteletét. Még a végén spártai hős válik a főhősből. Mondjuk nála van Leonidász törött lándzsája (aki a jelek szerint a főhős nagyapja is egyben), ilyen fegyverrel pedig azért el is várható, hogy az ember nagy dolgokat vigyen véghez. 

Rögtön a játék elején választanunk kell Kassandra és Alexios között, azt követően pedig az egész játékidő alatt őt fogjuk irányítani. A közkedvelt hajócsaták is újból tiszteletüket teszik, szükség is lesz rájuk, hiszen a már megszokottak szerint döbbenetesen nagy bejárható terület lesz a játszóterünk. Amit már érezhettünk már az Originsen is az a Ubisoft hozzáállása, miszerint szeretnék a szériát szerepjátékosabb irányba elvinné, így a tovább csiszolt harcrendszer mellett feleletválasztós párbeszédekkel is lehetőségünk lesz még jobban elmerülni a történetben.

Ami viszont a szivárogtatásokkal a hátunk mögött már nem volt annyira meglepő, az a megjelenési dátum, de legalább most már hivatalosan is megerősítették, hogy az Assassin's Creed Odyssey még idén, egész pontosan október 5-én már a boltok polcain fog csücsülni. A PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok sem maradnak ki az eposzi kalandból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)