Hirdetés

Már hivatalos: az E3-on mutatkozik be az Assassin's Creed Odyssey

|

Egy aprócska ízelítővel erősítette meg a Ubisoft a pletykákat, és megígérte, hogy az E3-on majd mindent elárul.

Hirdetés

A Ubisoft folytatja az Assassin's Creed Originsszel elkezdett utat, és az ókori Görögországba viszi a játékosokat, ahogy ezt már eddig is tudni véltük. A tegnap kiszivárgott (igen, egy kulcstartóval sikerült mindez) cím ma reggelre hivatalossá vált. Az Assassin's Creed Odyssey tényleg létezik, és jön az E3-ra. Nagyon azért nem vagyunk meglepve, de minden reggel jöhetne egy ilyen jó hír, nem?

Hirdetés

A bejelentést egy rövidke videóval tették közzé, amiben egy ismerős jelenetet látunk. Ha jól látom, akkor ez itt Spárta?

Remélhetőleg egy ennél súlyosabb játékmenettel fog jelentkezni a csapat az E3 Ubisoft részlegén. Ti mit szóltok a bejelentéshez és a témához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)