Hirdetés

E3 2018 - többféle befejezést ígér az Assassin's Creed Odyssey

|

Érdemes lesz odafigyelni a párbeszédek alatt, mert a döntéseid függvényében változni fog a végkifejlet.

Hirdetés

GamesRadar újságírója egy kicsit kifaggatta az Assassin's Creed Odyssey narratív vezetőjét, Mel MacCoubreyt, aki elmondta, hogy bizony több vége is van a játéknak.

Hirdetés

A Ubisoft ezúttal tényleg egy teljes értékű RPG-t akar.

"Nem akarok semmit lelőni, de igen, többféle vége is lehet a történetnek. Aggódni azért nem kell, mindegyik lehetséges befejezés beleillik majd a játék tónusába. Ettől függetlenül lesznek választások és döntések, melyek befolyásolják majd a sztorit."

Nyilván nem ment bele nagyon részletekbe a Ubisoftos rendező, de annyit elárult, hogy tisztán látni fogjuk, amikor valamilyen fontos dologról kell döntenünk. Ettől függetlenül végig lesznek olyan kisebb-nagyobb válaszutak, melyek kihatással lesznek a kapcsolatainkra, valamint a melléksztorik folyamára is.

Azt is elárulta, hogy a történetet nem fogja döntően befolyásolni az, hogy melyik karaktert választjuk (tehát hogy Alexios vagy Kassandra lesz a kaland hőse). Mindkét főszereplő nagyjából ugyanazt az utat fogja bejárni, és nem kell attól tartanunk, hogy kimaradunk valamiből, mert másik szereplőt választottunk.

Hogy mennyire lesznek durvák döntéseink következményei, az majd kiderül október 5-én, amikor megjelenik az Assassin's Creed Odyssey.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)