Hirdetés

Az Avowed kihagyta az E3-at, de hamarosan megmutatja magát

|

Az Obsidian annyira dolgozik az új szerepjátékán, hogy nem volt alkalma még bemutatni azt.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legszebb meglepetése az Avowed bejelentése volt. Az Obsidian Entertainment fejlesztette belsőnézetes RPG visszavisz bennünket a Pillars of Eternity játékokban megismert Eora világába, és egy újfajta kalandra visz bennünket.

A stúdió az első teaser után azt állította, hogy projekt nagyobb lesz, mint Skyrim játéktere, ami ugyan nagyon jól hangzik, de nagyon sok fejlesztési időt is fog felemészteni. Ezért sem volt ott az idei microsoftos műsoron.

Hirdetés

Az Obsidian közleménye szerint hamarosan jönnek majd egy rendes bemutatóval, de sajnos többet nem árultak el. A "mikor" című kérdésünkre így ugyan nem kaptunk választ, de a lényeg, hogy a projekt él, virul és majd jön.

A tavalyi bejelentés szerint az Avowed PC-re és Xbox Series X/S-re készül, illetve korábbi szivárgások arra utaltak, hogy 2022 végén vagy 2023 elején számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)