Hirdetés

Az E3 2021-nek már saját díjátadója is lesz

|

Ha a gamingvilágnak szüksége volt még valamire, akkor az minden bizonnyal még egy olyan díjátadó műsor volt, ahol meg nem jelent címeket értékelnek.

Hirdetés

Az idei E3 sok tekintetben különleges lesz, de azt nem hittük volna, hogy a szervezők még rápakolnak egy extra műsort is. Az Entertainment Software Association bizony meglepetést hozott, mégpedig egy díjátadó keretében, amit az E3 végén fognak lerendezni.

A legjobban várt játékoknak járó kitüntetéseket egy a gamingsajtó nagyjaiból összeállított panel fogja kiosztani. A zsűriben ott lesznek az IGN.com, a GameSpot, a GamesRadar+ és a PC Gamer kollégái.

Hirdetés

Az E3 egyébként eddig is osztott ki díjakat, ezért láthatjátok sok videojáték dobozán, hogy ennyi meg annyi díjat kapott az E3 alatt. Ezek nagyrészt csak cuki plecsnik, amik jelzik, hogy "bizony ennek a játéknak sokan tapsoltak a trailere után", de az ESA most egy fokkal komolyabbra akarja venni a figurát.

Rendes díjátadót kapunk majd, ami csak azért vicces mert az E3 nagyján még meg nem jelent címek szerepelnek. Végülis mi baj lehet abból, hogy díjakat osztogatunk ki láthatóan megrendezett, 20 perces "játékmenet anyagok" bemutatásáért?

Ez az egész dolog egy kicsit fura, de akárhogy is az átadó bizony megrendezésre kerül június 15-én, egy még be nem jelentett időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)