Hirdetés

Az Encasedben a Fallout találkozik az alternatív történelemmel

|

A játék egyik fő inspirációja a Piknik az árokparton, amely a S.T.A.L.K.E.R.-re is nagy hatással volt.

Hirdetés

Az Encased egy Kickstarter-kampánnyal indult még 2017-ben, akkor nagy sikert tudhatott magáénak, hiszen 120%-os támogatásnak örülhettek a fejlesztők. A Piknik az árokparton regény és az eredeti Fallout videojáték által megihletett sci-fi szerepjáték egy alternatív 1976-ban játszódik, és cselekményének a sivatagban felfedezett óriási, titokzatos kupola ad otthont.

Hirdetés

Tele van csodálatos és fejlett technológiákkal, amelyek az emberiséget több száz évvel előrébb repíthetik, viszont van egy kis gond: aki belép, az soha többé nem hagyhatja el a helyet. A játékosok az öt "diszciplína" (tudomány, mérnök, biztonság, menedzsment, elítélt) egyikével kezdhetnek, ami befolyásolja a statisztikákat és a szakosodási lehetőségeket, valamint hatással vannak a párbeszédekre is. A legújabb videó röviden bemutatja, hogy milyen az élet a kupola alatt:

Az Encased jelenleg korai hozzáféréssel érhető csak el PC-re, de várhatóan ősszel meg fog jelenni a teljes változat is Steamen, Epic Games Store-on és a GOG-on keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)