Hirdetés

Az Outer Worlds 2 is felbukkanhat az idei E3-on

|

Az újabb pletykák erősen arra utalnak, hogy folytatódik az Obsidian sorozata, és nem is kell már sokat várnunk a második rész bejelentésére.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy izgalmas E3-ra készülhetünk. Pont nemrég egy podcastben fejtegette a GameStar és a Checkpoint közös csapata, hogy miket remélhetünk az idei online rendezvény kapcsán, most egy újabb reményteli jelölt került fel a kívánságlistára. 

Az Obsidian Entertainment sci-fi szerepjátéka, a The Outer Worlds nagyon a szívünkhöz nőtt, nem csoda, hogy minden, folytatással kapcsolatos pletykára azonnal lelkesen kapkodjuk a fejünket. Először egy játékipari elemző, Daniel Ahmad állította 2020 októberében, hogy az Obsidian a második rész előkészületeivel foglalkozik, már akkor boldogan tapsikoltunk a sarokban.

Hirdetés

Később többen is azt nyilatkozták vagy fórumozták, hogy hallottak infókat a folytatással kapcsolatban, de hivatalos megerősítés persze mind a mai napig nem érkezett.

Ezúttal a Windows Central egyik szerkesztője indította be a találgatást. Az oldal E3-ra felkészítő értékezésében megemlítette, hogy hallott a The Outer Worlds 2 bejelentéséről. Persze ipari elemzők, és újságírók is tévedtek már a történelemben, de egy kicsit sok a csicsergés a projekt létezése körül, így nagyon reménykedünk benne, hogy tényleg az E3 keretében hírt kaphatunk a folytatásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)