Hirdetés

Back 4 Blood - az E3-on biztosan nem látjuk a Left 4 Dead fejlesztőinek új játékát

|

A zombis lövölde szellemi örökösének debütálására még várnunk kell egy kicsit.

Hirdetés

Márciusban jelentette be a Turtle Rock Studios, hogy az ígéretes béta után csúnyán leszereplő Evolve után új játék fejlesztésébe fogtak a Warner Bros. égisze alatt, és bár egyelőre nem akarnak semmit mutatni belőle, szeretnék, ha felkészülnénk annak érkezésére.

Hirdetés

Ha a név nem lett volna elég árulkodó, a srácok elmondták, hogy a Back 4 Blood bizony a Left 4 Dead játékok továbbgondolása, vagy ha úgy tetszik, szellemi örököse, vagyis egy kooperatív zombis lövöldéről van szó. A csapat kőkeményen dolgozik a fejlesztésen, de még nincs abban az állapotban a játék, hogy meg merjék mutatni, ezért inkább kihagyják az idei E3-at.

Ennek tudatában ne is álmodjunk 2019-es megjelenésről, de ha képes lesz betölteni a Left 4 Dead 3 helyén tátongó űrt, akkor tudunk még várni egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)