Hirdetés

E3 2019 - a Baldur's Gate 3 is ott lesz a PC Gaming Show-n

|

Már tudjuk, hogy mikor hallhatunk többet a legendás sorozat következő epizódjáról.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is bejelentette a Larian Studios, hogy a következő játékuk a Baldur's Gate 3 lesz. A fejlesztőcsapat a Divinity széria után most visszakanyarodik a D&D birodalmához, és (reményeink szerint) egy klasszikusokhoz méltó, ütős szerepjátékot készítenek - ehhez minden adott, hiszen eddigi munkáik is kiválóak voltak, most pedig alaposan felduzzasztották az állományukat, hogy legyen elég kapacitásuk eddigi legnagyobb projektjükre. 

Hirdetés

Egy nagyon hangulatos (és meglehetősen félelmetes) teasert már kaptunk, a játékmenetet érintő részletekkel viszont még adósaink maradtak a fejlesztők. Remélhetőleg persze kapunk még bőséggel infót a játékról az E3 alatt, ahol már tuti ott lesz a csapat, és részt is vesznek az idei PC Gaming Show-n. Tekintettel az előző évek műsoraira, a Larian valószínűleg már a puszta jelenlétével is hatalmasat fog emelni az esemény fontosságán.

A PC Gaming Show egészen pontosan június 10-én, hétfőn, este 7-kor lesz esedékes. Természetesen az ott elhangzott fontos infókat azonnal toljuk is a GSO-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)