Hirdetés

Az E3-on jelenthették volna be az új Batman és Harry Potter játékokat

|

Állítólag saját konferenciát akart tartani a Warner Bros. ezek miatt, de ez az E3-mal együtt elmaradhat.

Hirdetés

Miután ilyen-olyan forrásokból kiszivárgott, az ESA hivatalosan is bejelentette, hogy nem lesz E3 2020-ban, a koronavírus jelentette fenyegetés miatt nem vállalják a kockázatot. Ehelyett livestreamek keretében kaphatnak lehetőséget a kiadók és fejlesztők arra, hogy megmutassák, mivel készülnek a következő egy-két évre.

Hirdetés

A Kotaku újságírója, Jason Schreier megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, a Warner Bros. videojátékos ága, a WB Games most először szeretett volna sajtókonferenciát tartani, hogy méltó módon mutassa be a WB Montréal Batman játékát, a két éve kiszivárgott Harry Pottert, valamint a Rocksteady következő alkotását. Az E3 2020 törlése nem jelenti, hogy a bejelentések csúsznak, de nem a hagyományos, hanem teljesen digitális formában kerülhet sor rájuk.

Ti mit vártok az említett játékoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)