Hirdetés

EA Play - megvan, mikor jön a Battlefield 1 új DLC-je, az In the Name of the Tsar

|

A keleti fronton, nyolc pályán küzdhetünk meg a Battlefield 1 orosz seregre fókuszáló tartalmi csomagjával. Az In the Name of the Tsar megjelenés viszont még várat magára.

Hirdetés

A franciákat elhozó They Shall Not Pass-szel a játékosok kellő mértékben kiszórakozhatták már magukat, de még egy ideig várniuk kell: az In the Name of the Tsar majd' egy évvel az alapjáték megjelenése után jön.

Hirdetés

A csomagról mindezidáig csak annyi volt bizonyos, hogy az első világháborús orosz hadsereg által felállított női alakulatai komolyabb szerepet kapnak majd. Most megtudtuk, összesen 8 pályára számíthatunk (6 jön szeptemberben, 1 júniusban és 1 júliusban), 11 fegyvert használhatunk, kapunk egy új repülőt, kocsit és löveget is. Az új játékmódban, a Supply Dropban az értékes, repülőből ledobott zsákmányért harcolhatunk. Ízelítőt kaptunk a hangulatból is:

Néhány kép is érkezett.

A Battlefield 1: In the Name of the Tsar tehát szeptemberben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Premium Pass részeként. További EA Play-es híreket pedig ide kattintva olvashattok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)