Hirdetés

Battlefield 2042 gameplay: ez minden, amire a rajongók vágytak

|

Nehéz lenne szóhoz jutni egy ilyen videó után.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a Microsoft E3-mas bemutatója, ahol az EA őszi bombáját, a Battlefield 2042-őt is végre megmutatták. Korábban már láthattunk róla egy hangulatos cinematic videót, ami alaposan meghozta a hangulatunkat a játékhoz, sőt, azóta megtudtuk, hogy végre visszatérnek a botok a sorozatba és, hogy egy meghatározó rész hiányzik majd a játékból.

Hirdetés

A népszerű FPS most végre gameplay videóval is bemutatkozott, ami egy cseppet sem okozott csalódást. A tempó őrületes, a látvány páratlan és az egész annyira Battlefield, amennyire csak el tudjuk képzelni.

Robbanószerrel megpakolt quad egy helikopter ellen? Pipa. Hangulatos zenét játszó lift, ami az apokalipszisbe viszi a katonákat? Pipa. Respawn nélkül testreszabható fegyverek? IGEN! Nézzétek meg ti is, mit raktak össze a DICE emberei:

A Battlefield 2042, amint azt már korábban megtudtuk, október 22-én várható és sokak örömére Xbox Series gépek, PC és PlayStation 5 mellett az előző generáción is elérhető lesz.

Nektek bejött az új gameplay videó? Mi egyelőre a porba hullott állunkat keressük és október 22-ét szeretnénk. Nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)