Hirdetés

Battlefield 3 - ingyenes a Close Quarters DLC

|

Az E3 ideje alatt ingyenes letölthető a Battlefield 3-hoz megjelent második DLC, a Close Quarters.

Hirdetés

Az Electronic Arts szeretné a játékosok számára még különlegesebbé tenni az E3 2013-at, ezért most egy DLC-t kapunk ajándékba.

Ahogy arról a magyar Battlefield rajongói oldal beszámolt, az Electronic Arts-nak helyén van a szíve, hiszen a Battlefield 3 Close Quarters DLC-t ingyenesen elérhetővé tette az E3 2013 egyébként is boldog napjai alatt. A Close Quarters a Battlefield 3-hoz megjelent második kiegészítő és a négy vadonatúj pálya mellé még egy izgalmas játékmódot, Conquest Dominationt is hozzácsapta a játékhoz. 

 

Amennyiben konzolon játszol, nincs más dolgod, mint belépni a PSN, vagy Xbox Live fiókodba és letölteni a Close Quarterst, viszont PC-n az Originen keresztül a "BF3E3" kóddal kell ügyeskedned, hogy részt vehess az akcióban.

Na, most mondja valaki, hogy nem az E3 a kedvenc időszaka az évben. Ti letöltitek a Close Quarters DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)